PROUD - Platforma pro rovnoprávnost, uznání a diverzitu

PROUD - Platforma pro rovnoprávnost, uznání a diverzitu

platforma pro
rovnoprávnost,
uznání a diverzitu

logo
  • Logo ILGA Europe
  • Logo Open Society Foundations
  • Logo Velvyslanectví USA v Praze
  • Logo LUSH Fresh Handmade Cosmetics

Vážení příznivci PROUDu,
pojďte s námi slavit! 1. března má totiž PROUD třetí narozeniny. Stejně jako tříleté dítě už stojí na vlastních nohách a přemýšlí kam se rozběhnout, i my máme před sebou mnoho plánů. Na rozdíl od dětských přání jsou ta naše složitější a cesta k jejich splnění je náročnější. Přesto doufáme, že nám to s vaší podporou půjde.

Hlavním tématem tohoto roku je pro nás rodičovství. Usilujeme o novelu zákona o registrovaném partnerství, která by umožnila adopci dítěte partnera/partnerky tím druhým, nebiologickým rodičem. Proto je i naše narozeninové přání věnované rodinám. Ukažte nám, jak vypadá ta vaše! Pošlete nám svou fotografii s vašimi nejbližšími - partnerkami, partnery, dětmi, kamarády, babičkami, domácími mazlíčky...zkrátka s těmi, s kterými se cítíte dobře.

Nejlepší foto odměníme dvěma VIP vstupenkami na květnové předávání cen bePROUD, které zahrnují místa v první řadě, speciální drink a překvapení. Kreativitě se meze nekladou! Fotografie posílejte do mailu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Cape Town's Sneaker Culture is Unlike Anywhere Else in the World
FaLang translation system by Faboba